Visitants

Visites

Website counter

dimarts, de desembre 18, 2007

Foteses

Crec que ja ho vaig escriure en alguna ocasió, si no va ser aquí va ser en el meu blog privat o en algun altre blog com a comentari, pero hi ha una cosa que em molesta bastant i trobo que es molt greu.

Penso que de vegades, donem massa importancia a les coses que no la tenen ni haurien de tenir-la perqué son totalment circumstancials i ens estalvariem mals de panxa, enrabiades, enemistats, etc...

M'explicaré : no heu notat que, no sé si darrerament o tota la vida, ens estem molestant per coses que son foteses totals? Entre les parelles, els amics o els familiars, es formen uns cacaus terribles per coses que vistes en perspectiva, són coses que fan riure i que no tenen ni la més mínima importància. Us podeu imaginar una discusió de proporcions cósmiques entre una parella pel sol i ridícul fet de que un d'ells no va convidar a un xiclet a l'altre? Doncs jo ho he vist i no és l'únic exemple que he viscut d'aprop, la llista és interminable.

La qüestió és que amb el ritme de vida que portem solem portar les hormones bastant alterades i per qualsevol cosa fem un merder de ca l'ample. I penso que ens hauriem de controlar perqué després fem uns terrabastalls per qualsevol cosa que més aviat fan riure que plorar i les conseqüencies poden ser molt greus pels implicats.

Ruptures, enemistats, discusions familiars irreconciliables... Estic segur que la gran majoria son fruït de tonteries antológiques, com l'exemple del xiclet. A veure si ens posem les piles per emprenyar-nos realment per coses que valguin la pena i no per coses de pati d'escola o pitxors perqué si no, no sé com ens extranya que el món vagi com va, la veritat.

4 comentaris:

  1. Perdem el temps per tonteries. L'hauriem de dedicar a coses i a persones importants, la vida passa ràpid i no ens hauriem de perdre les coses relament importants.
    No oferir un xiclet podria ser perquè estàs pensant en altres coses i no hi penses, no perquè no li vulguis donar, qui no ho entengui així vol dir que és molt agoista i egocentrista.

    ResponElimina
  2. Penso q el problema és q sovint no ens adonem del què és important pels altres, potser èr algú era important q se li oferís un xiclet, segur q darrera del xiclet hi havien més coses... Penso q si q som egosites pq anem a la nostra, sense adonar-no q al nostre voltant hi ha més gent a la q no li agraden les mateixes coses o q potser li molesten coses q nosaltres se'ns en refot, una cosa q per tu és important pot no ser-ho per mi i no per això tinc cap dret a menyprear-la.... no?

    ResponElimina
  3. " El respeto al derecho ajeno es la paz " Benito Juárez

    ResponElimina
  4. dons nem tots ha pusansa ha la feina i teni presn aquestas reflexions ok

    aplicarse el cuento

    ResponElimina